Bestellingen:
Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken wanneer u gekozen heeft voor vooraf overmaken. Krijgt u binnen een half uur geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan even contact met ons op via info@labelgeluk.nl

Prijzen:
Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro's, exclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling:                                                                                                                                                       
Alle bestellingen die verstuurd worden, dienen vooraf betaald te worden (bankrekeningnummer NL75KNAB0259902101 ten name van Labelgeluk). De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft geplaatst.
Het totaalbedrag dient binnen 14 dagen na de bestelling te worden voldaan, houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn.

Verzending:
Wij verzenden uw bestelling via DHL. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt netjes verpakt. Labelgeluk is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via DHL. 

Persoonlijke gegevens en privacy:
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Afwijkingen in maat en kleur:
Houdt u rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit kan o.a. ontstaan door de instellingen en kwaliteit van uw monitor. Dergelijke afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. Onze producten zijn niet (altijd) op ware grootte afgebeeld.

Garantie en retourneren:
Volgens de wet "Kopen op afstand" hebt u het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen, dit geldt echter niet voor op maat gemaakte bestellingen. Neem in alle gevallen graag eerst even contact met ons op via ons e-mailadres. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn.

Copyright:
Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van Labelgeluk beeldmateriaal of tekstmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

Heeft u nog vragen?
Voor vragen en opmerkingen kunt u een mail sturen naar info@labelgeluk.nl

© 2021 - 2023 Labelgeluk-wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel